//TAKE MY HEART
.......
Sunday, 16 December 2012 @ 20:00 | 0 Comment [s]


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

sekarang ni tengah cuti sekolah. so sy dngn kakak sy prgi lah kl. jaga anak anak buah. 
lepas 3 minggu duduk sana, bermula lah kisah misteri di rumah ni. wkwkw

so, pada malam tu. sy tengah main laptop dekat bilik. kakak sy plak dngn anak buah sy. time tu anak buah sy tngah minum susu. tiba tiba dia bangun, mcam ada orang lalu dpan dia. dia ni memang suka ikut orang. lepastu, dia pergi depan tandas. then dia pergi balik dekat kakak sy then cakap "su mndi, su mndi" lepastu dia sambung tidur. ya allah, time kakak sy naik story dekat sy tu. seram gila dngr benda tu. 

dua tiga hari jugaklah sy takut nak naik bilik sorang sorang. then sy kembali okay. so sy teruskan lah kerja sy yg suka tidur lewat malam tu. then satu malam ni, mcam biasalah kan sy tengah tngok cerita dkt laptop. time tu pukul 1 pagi, tengah syok tngok cerita ni. tiba tiba dngr orang tendang pintu. tp sekali je lah. sy memang terkejut gila time tu.  then sy kejutkan kakak sy, barulah rasa takut tu hilang. 

okay lah smpai sini je eh. bye :)





Hye . Im Nur Fatin Afiqah . Leave your footstep at my Shoutbox. . Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links



Go to www.Cbox.ws. Widht, 200.